Rosenrot för en aktivare JAG.

Hej.

”I samarbete med Svensk Kosttillskott

Jag har under en period nu börjat arbeta med att bli frisk från min utmattning samt att hitta en friskare livsstil som fungerar för mig. Ni som hängt med ett tag har kunnat följa bitar ur min resa mot en friskare Kamilla. Jag är inte ute efter att kunna jogga milen eller kunna lyfta 100 kg i bänkpress. Utan söker en livsstil som passar mig på alla plan.

IMG_6728

Rosenrot för en aktivare JAG.

Jag fick äran att prova på Rosenrot Plus från Healthwell via Svensk Kosttillskott. Super roligt såklart då rosenrot sägs upprätthålla normal mental prestation samt minska trötthet och utmattning. Rosenrot växer bland annat i de svenska fjällen och har sedan länge använts för upprätthållandet av hälsan. Rosenrot är en mycket vacker och spännande växt när jag läst en del om och även sett vackra bilder på.

rosenrot_blomma_berg
Bild lånad av Svenskt Kosttillskott.

Vad är Rosenrot?

Rosenrot är en blomma som växer vilt i norra delar av Europa, Asien och Nordamerika, trots hårda och karga klimat.Blomman har en lång historia inom både läkekonsten och mat. Tidigt visste människan att roten var rik på vitamin C och ansåg att den kunde hålla dig frisk, lindra huvudvärk och ge energi.

Frukostpillret.

Efter 8 dagar med mitt lilla piller rosenrot har jag känt mig piggare. Jag har haft lite mera energi till livet och mina drömmar börjar sakta komma tillbaka. Visst hänger allt ihop. Att jag började på min rehab för två veckor sedan och därmed startade min personliga resa mot en bättre livsstil och ett friskare jag bidrar också såklart till min hälsa. Bara därför att jag nu är inne i en fixa Kamilla period gör att jag vill prova på och testa nya vägar för att nå mina mål.

IMG_6729

Varför rosenrot?

Rosenrot påverkar kroppen och den hormonella balansen vilket gör att vi känner oss mindre stressade och något som i sin tur påverkar vår ork och att vi inte känner oss mentalt utmattade. En ökning av dopamin gör att vi känner oss gladare.  Rosenrot sägs vara bra för:

  • De som är nedstämda och känner sig orkeslösa
  • De som känner av vinterdepression och avsaknad av energi
  • De som känner sig stresskänsliga och vill minska stresshormonet
  • De som känner mental utmattning
  • De som känner sig deprimerade
  • De som känner onormal trötthet
  • De som har minskad lust
  • De som vill prestera på topp med ökad mental styrka

På flera av dessa punkter kan jag säga check just därför har jag valt att använda mig av rosenrot. Vem vill inte känna sig gladare, piggare och känna mera lust till livet?

index

”Med Svenskt Kosttillskotts kunskap vill vi förmedla träningsglädje och motivation till alla. Oavsett vilken målsättning du har vill vi erbjuda dig kvalitetssäkra produkter inom allt som rör kosttillskott, träningskläder, livsmedel, skönhet och hälsa.”

Må så gott.

Kramis.

 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: