Runt runt med stavarna.

Hej.

Efter en helt galen morgon i Stockholmstrafiken kom jag till sist fram i tid till Brageé Kliniken. Idag stod stavgång först på schemat, något som m jag aldrig provat på tidigare och om jag ska vara ärligt tyckt varit töntigt tidigare.

Runt runt med stavarna.

Trots snöslask och inte alls så kul vinterväder stod vi uppradade alla 12 i vår grupp för att gå runt Gustav Adolfs kyrka varv på varv runt i parken. Nu i efter vårt första pass har jag insett att det är träning. Stavar med svikt har ett visst motstånd från 4 kg och upp till 10 kg om jag minns rätt. Det finns även stavar utan svikt om man föredrar dem hellre. Jag började på 4 kg och var nöjd med dem. Visst promenerar jag mycket men inte med armarna på detta sett. Tänk om jag vaknar med träningsvärk med värk i armarna efter ett pass stavgång – det är nästan lite pinsamt.

12a

Redan på torsdag morgon är det dags igen för stavgång. Jag och mina nya gruppvänner var positivt överraskade över stavgång som träningsmetod.

Hörs och Ses.

Kramis.

One thought on “Runt runt med stavarna.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: