Fin lunch på Donken.

Halloj.

Fin lunch på Donken med dottern idag efter hennes första besök hos sjukgymnasten med hennes spända nacken och skuldror en form av rehab med hennes migrän. Tilda var nöjd och tyckte sjukgymnasten var både snäll och bra. Med sig hem fick hon några övningar som hon ska öva på tills nästa gång hon kommer till kliniken.

4e

Vissa dagar är Donken bara bäst. Idag var en sådan dag. Hur lugnt och skönt som helst på Donken här i Tumba vid lunch tid. Extra mysigt att lösa ut dottern två timmar från skolan och umgås en stund. Kanske var det lite extra mysigt att äta på MC Donalds nu när även det gjort julfint?

4d4c

Har ni haft en bra start på veckan så här långt?

Hämtade ut mina julgransbilar efter jag lämnat tillbaka dottern i skolan. Visst var de hur fina som helst. Snart så ska de få hänga i vår gran som Wille och jag nyss sågat ner i vår skog.

4f

Kram Kram.

 

One thought on “Fin lunch på Donken.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: