Kajsons julkalender 2017 – Lucka 1.

Mitt perfekta liv.

Visst är det enkelt att sitta och säga att detta är så perfekt och allt känns så bra. Jag tror att vi alla drömmer och jobbar för att få och kunna känna frihet, lycka och livet men på många olika sätt. Just nu mitt upp i utmattningssyndrom och allt lever jag långt ifrån det perfekta liv som jag drömmer om. Frågan är bara vad som är perfekt?

Vi  har alla drömmer ofta om att få mera och bättre av vare sig det handlar om liv eller pengar. Här och nu måste vi stanna upp och fråga oss själva vad som är mitt perfekta liv? Hur vill jag leva mitt liv? Vad är viktigt för mig i mitt liv? Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv redan i min resa mot ett friskare jag. För mig är livet så mycket viktigare än ett ytligt liv med pengar och prylar. Jag vill leva. Jag vill känna att jag gjorde vad jag kunde både för mig själv och för mina nära.

b79dc-11juli472653-5aug1131828-29juni6

Frid och Frihet har jag hittat som ord som står för hur jag vill leva mitt perfekta liv. Jag vill kunna säga till mig själv att jag försökte att jag gav mig lusten att leva livet. min resa mot en frisk jag har ställt visa frågor till sin spets. Vad är det som betyder något för just mig. Tänk er tanken att vid sina sista dagar i livet ångra att jag inte levde livet och inte gjorde vad jag kunde. Jag vill kunna flyga över ängarna på mitt egna sätt. Mitt perfekta liv vill jag leva lite som Laleh sjunger att ”ja, jag var där – en stund på jorden”.

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del av Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika temarubriker. Vill du också vara med? Kika här!

 

 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: