Back to Yesterday.

Tja Tja.

Igår hade jag en dag på stan bara med mig själv i min egna takt. De dagarna tycker jag verkligen om. Onsdagar har det blivit de sista veckorna så egentligen borde de vara på fredagar då jag har fredagsfokus men så blev det inte. Så detta inlägg få bli Back to Yesterday.

Mys på stan.

Jag älskar verkligen Stockholm. Det får nog bli så att jag flyttar in till stan igen om några år. Vem vet vad som händer i framtiden? Igår blev det Ljusterapi, lunch,  in och ut i några fina butiker och ansiktsbehandling.

Systrarna Andersson igen. Jag tyckte det var så bra där när jag var där sist att när jag såg deras deal på Lets Deal på black friday kunde jag helt enkelt inte låta bli att klicka några gånger på den dealen. Skönt för mig när det blir mycket stan snart när min rehab börjar i mitten av december att ha några luncher att bara checka av.

29f

Framför allt så är det en så lugn och skön stämning på Systrarna Andersson vilken jag trivs bra med. Igår blev det soppa med surdegs smörgås till lunch. Så galet god soppa vilken föll mig i smaken. Extra mysigt med soppa när det är regn och rusk utomhus tycker jag.

Vanemänniska? Är ni vanemänniskor? Jag menar att ni ofta köper samma glass, vin, sätter er på samma platser och besöker samma ställen. Så funkar jag fast jag däremot ofta byter både  ställen och smaker för jag är så nyfiken av mig. Men visst är det lite konstigt och komiskt att jag nu sitter på samma plats som jag satt på hos Systrarna Andersson som för 20 år sedan när jag jobbade i  kvarteret runt omkring. Hur som helst min plats är en god vana som jag tänker behålla när jag kommer på besök på cafet. Jag trivs i en hörnet vid fönstret där jag kan kika ut på allt som händer och sker utanför.

29c

Årets första lussebulle för mig. En fikatant som jag behövde verkligen gott till kaffet.

29b

Konstutställning på ena väggen av cafet. Från min plats har jag haft bästa utkik mot alla tavlor. Det är bara en sak jag funderar på, Vem är konstnären?

29d29e

Sötaste julgranen.

Nu fylls butikerna med lussekläder till alla barn som förväntas gå med i luciatåg och snällt ställa upp på alla julkort som ska skickas. Hur som helst…jag såg den sötaste lilla julgransklänningen. Hade Tilda varit liten hade hon fått vara julgran även om hon tvärvägrat vilket hon säkert gjort men. Hur söt var inte denna lilla klänning? Jag och två äldre kvinnor stod och drömde oss bort om att vi skulle fått vara julgran i luciatåget när vi var barn. Gudomlig eller vad säger ni?

29g

Ha det gott.

Kramis.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Back to Yesterday.

Add yours

    1. Jag tror att tavlan heter Aida Aux för blev nyfiken och googlade namnet. De flesta tavlorna har ett ”namn” i samma hörn. Nästa vecka måste jag bara fråga vem som är konstnären.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: