Godaste kardemummabullarna som finns.

Tja Tja.

Efter min promenad runt på Söder idag var jag bara tvungen att smita in på mitt gamla favoritställe nämligen Fabrique på Rosenlundsgatan. När jag jobbade på Söder hängde jag där på lunchen var och varannan dag plus att jag ofta åt frukost där en dag i veckan. Visst är det en speciell känsla att åter igen komma in på ställen som varit en del av ens vardag. Vad många klagosånger min kaffekopp fick höra indirekt när jag satt där och andades för att orka resten av dagen. Sorgligt men sant! Där inne tog jag också beslutet att säga upp min tjänst som förskollärare på förskolan med det så vackra namnet ”Lyckan”. Hur kunde stadsdelen gå med på att byta namn på förskolan i samband med flytten in i helt nya lokaler? Minns inte vad den hette innan för, för mig och många med mig blev Lyckan bara Olyckan.

Mitt älskade Fabrique.

För mig blev Fabrique min räddning, min plats att fly verkligheten som fanns några hus ifrån. Hua hua men men inte mera depp om den historien utan en eloge till Fabrique som garanterat bakar de godaste kardemummabullarna som finns. Till och med våra barn önskar ofta att gå på Fabrique och fika om det står fika på schemat för oss.

9h9i9j

Min gofika idag.

Gofika för bara mig i mitt favohörn.

9k

Väl hemma igen tvärslocknade jag och sov i flera timmar.

Tur för mig att Air Flow kvinnan var sjuk så tiden blev ändrad.

Kramis.

 

2 thoughts on “Godaste kardemummabullarna som finns.

Add yours

  1. Åååå ge mig!!! Älskar bullar!
    Svar: Hihi vi mumsar alltid pizza ur kartongen 🙂 Godast ju! Ja det är rätt så skönt att få vara lite själv, lite space. Jag gillar det.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: