Vad hon kan min tjej!

Hej Hopp.

Jag fixade tyvärr inte att sova bort förkylningen och febern, så det var lite kämpigt bitvis för mig idag. Segare än segast imorse när klockan ringde. Jag blev utan sovmorgon idag när Marcel och Flempan hade borta match i Åkers Styckebruk med samling 9:30. Alldeles för tidigt för mig som hejar på att man ska få vakna utan en ställd klocka på helgerna.

Tilda fixade middagen solokvist.

Vad hon kan min tjej! Visst kan hon redan laga både det ena och andra i köket. Idag avancerade hon lite extra och lagade ris med currykycklinggryta på egen hand. Wao! Betyget blev högt av båda killarna och mig som blev imponerade av vad hon faktiskt kan. Toppen Tilda!

22c

22b

Vinst gånger tre.

Många vinster blev det idag. Flempan vann en ganska stökig match som tur var mot Åkers. Tilda ville så gärna att vi skulle spela Bingolotto ikväll. Sagt och gjort så köpte jag lotter via deras hemsida så vi kunde vara med. Tänk att vi vann båda två – dock bara nya lotter. Men känslan av att vinna är skön trots att vi mer än gärna vunnit något större.

22a

Nu är det dags att sova.

Natti Natti.

Puss.

One thought on “Vad hon kan min tjej!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: