Vinst, bubbel och smågodis.

Hej Hopp.

Jag kan knappt fatta att jag blivit så dunder förkyld som jag är igen. Visserligen var eller är R förkyld men all jäkla skit behöver väl inte landa på mig liksom. Man frågar sig ju hur är det möjligt? Snorar och fräser värre än värst just nu.

Vinst, bubbel och smågodis.

Lite så kan jag sammanfatta min lördag – vinst, bubbel och smågodis. Lördagen avslutades framför ”Så mycket bättre” med bubbel och smågodis tillsammans med syster som kom över ikväll. Tittade ni på ”Så mycket bättre” ikväll? Vad tyckte ni? Jag blev mest imponerad utav Tomas Andersson Wij och hans tolkning utav Svenningssons låt. Vi myste till det lite extra syster och jag med bubbel och smågodis. Bra avslut på en lång lördag.

21f

21e

Vinst för Flempan igen.

Denna helgen är det match för Flempan både lördag och söndag. Skönt att det var i Flempan idag. Visby Roma stod för motståndet. Matchen var jämn men vanns av Flempan med 5- 1 tror jag det var. Grattis killar. Imorgon är det dags igen fast den gången i Åkers Styckbruk.

21d21b

Nu tänker jag säga God Natt till er alla och försöka sova bort min förkylning för det är så jobbigt att snora och fräsa hela tiden.

natti

Puss.

 

4 thoughts on “Vinst, bubbel och smågodis.

Add yours

  1. Ursch vad jobbigt med förkylning, hoppas du kryar på dig fort!! Låter som du fick en mysig lördag iaf och vad kul med match mot Visby Roma. Vilken åldersgrupp spelar killarna i? Min sambos lillebror lirar i Visby Roma nämligen! Kram

  2. Ah jag orkade inte ens ta mig upp för att se mitt favoritprogram. Är också förkyld =( Krya på dig!
    Svar: Ja så ledsen man blir! Men som tur var så har det nästan försvunnit helt nu! Jag har legat till sängs mer eller mindre hela lördagen, så förkyld :/

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: