Rehab och träning.

Tja Tja.

Uppe med tuppen idag igen för att åka mot Aleris och första besöket för min rehab med knäet. På tal om något helt annat vi hade frost imorse och termometern stod på -1 grad. Jisses vad det gick snabbt för kylan att komma denna hösten. Tur att solen kikade fram och nu bjuder på strålande höstväder.

Promenad i strålande solsken.

Efter rehab besöket gav jag mig ut på en promis i det vackra vädret. 30 minuters promis varje dag i lugnt tempo utan att stanna till för länge under promenadens gång är en av ordinationerna från Stressrehabiliteringen. Att börja med de promisarna idag var ju helt perfekt dag. Märkes att vädret är fantastiskt idag för så mycket människor som var ute och gick idag har jag aldrig mött. Gissar att solen gjorde sitt för att locka ut oss ur våra stugor.

19b

19c

Aleris.

Jag valde att gå på Aleris i Tullinge med knäet och höften denna gången mycket för att de ska ha medicinsk yoga vilket jag är sugen på att testa framöver när knäet mår bättre. Min fysioterapeut var super gullig och jag fick förtroende för henne. Elin som som heter kändes både kompetent och skicklig. Från Aleris fick jag med mig ett eget träningsprogram som jag ska börja med förutom mina promenader. Så nu är det dags att fixa till den biten av mig.

19a

19d

Dags att  stänga mina blåa en liten stund innan dagen rullar vidare.

Ha det bäst.

Puss & Kram.

One thought on “Rehab och träning.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: