3 JAG just idag.

 

Hej.
Har ni haft en bra torsdag? Min har varit händelserik med både ups and downs. Sånt är livet heter det ju så fint.
193

 

3 JAG just idag.

Jag blev glad…när solen sken så underbart hela dagen. Jag blev också glad när det gick bra för Tilda att ta vaccinsprutan mot livmoderhalscancer i skolan idag. Som tur var fick tjejerna gå in två och två, T fick med sig en av sina vapendragare som stöd.

19spruta

Jag önskade … att livet ibland kunde vara lite enklare. Jag önskade också att jag hade så mycket mer energi och ork till att göra roliga saker och njuta mera. Önskade också att jag skulle kunna börja på en bra fotoutbildning där jag kunde lära mig massor med tips och teknik.

194

 

Jag fick… lära mig bra träningstips för knäet på rehabkliniken. Fick även hem stora hjärtat idag igen, vilket är skönt. Bästa av allt var nog att jag fick till en skön promenad i strålande solsken. Fick mig en tankeställare när jag såg dessa bilder som Tilda tog på mig – dags att färga håret igen. Boka frisörtid hamnade nyss på To Do Listan inför morgondagen.

195

Natti Natti.

Puss.

 

3 thoughts on “3 JAG just idag.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d