Fredagspresenten till MIG.

Hej.

Jag får ju inte missa att visa vad ja fick i Fredagspresenten av mig själv.Måste bara säga att detta med fredagspresent och fredagsfokus är en bra grej som jag dragit igång med och för mig själv. Det har blivit så roligt att försöka komma på vad jag ska göra för mig själv just den fredagen och vad jag tänker ge bort till just lilla MIG.

Fredagspresenten till MIG.

Strumpbyxor som jag behövde när det gapade tomt i lådan var toppen. Presenten innehöll även två nya spännande ansiktsmasker och en ny pennvässare. Jag är både nöjd och glad.Topp Topp Klass.

Puss Puss…

4 thoughts on “Fredagspresenten till MIG.

Add yours

  1. Åh sikken jäkla grym idé!!! Du är inte dum du 😉
    Svar: Tack. Ja, jag gillar hösten på många sätt. Vi får varva ned lite men samtidigt blir jag lite rastlös och jag blir så trött av mörker. Samt att man vet att snart kommer vintern, usheliush..hehe.

  2. Svar: Ja MOS är fantastiskt fint verkligen!Det var lugnt när vi kom och åkte tyckte jag. Vi var där direkt när det öppnade och åkte runt 15.30 tiden.typ. Så mycket grymma affärer! Ja såklart vi måste ses! Söder är så mysigt ju!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: