Det lilla i det stora eller tvärtom.

Halloj.

Det vackra vädret hemma hos mig lockade mig ut i trädgården en stund med kameran runt halsen. Hade varit så roligt att gått loss med kameran i ny miljö men den tiden kommer annan dag. Jag är nöjd med att kommit ut som jag gjorde. Självklart för att jag mår bättre redan idag. Huvudvärken är bara dov och illamåendet är borta så skönt. Däremot så är jag trött och lite slö men det tar jag gärna. Vad som helst bara inte den värken i skallen som jag hade och det illamåendet så är jag glad.

Me with my camera.

Alldeles för ofta så vill jag bort till nya platser och miljöer för att få fota. Knasigt när det egentligen behövs så lite. Bara att gå ut i  trädgården och veta att jag inte kan fota någon annanstans utan här är platsen gör att jag stannar upp och ser det lilla i det stora eller tvärtom. Ni förstår nog vad jag menar…allt behöver inte vara det vackraste på håll. Det är först på nära håll som man ser det unika och vackra när det är just här och nu, i denna stunden.

Puss & Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: