Taxidriver inget för mig.

Hej Hopp.

 Ny dag med nya äventyr – Lördag heter den visst. Min fredag var nog inte en av mina bästa fredagar. Fredagspresenten fick jag någon fick jag fråga om. Jodå jag fick en fredagspresent nya ögonsminkpennor. Tackar och bockar för dem…

Taxidriver inget för mig.

Fast jag klart och tydligt säger att taxichaufför inte är något arbete för mig så är jag anställd som en driver ändå. När barnen blir vuxna kommer jag säkert både skratta och skämta om alla timmar som jag satt i bilen och körde mellan alla träningar, matcher och tävlingar.

Tur och retur till Nynäshamn för att lämna av Marcel som skulle med färjan till Visby för säsongens första borta match. Det känns allt lite konstig att inte vara på plats och heja på Flempan som tur är spelar de hemma redan imorgon och då får jag heja istället. Från Nynäshamn mot Tullinge för att hämta tjejerna från gympaträningen.


Fredagsmys framför Idol.

Att krypa upp i soffan med dottern framför Idol var precis vad jag behövde. Tror att årets Idol kan bli riktigt bra. Jag börjar redan hitta några favoriter. Har ni hittat några favoriter ännu?

Hoppas jag får några stunder med kameran runt halsen idag för det har jag längtat efter. Må så gott alla fina.
Puss.
 

4 thoughts on “Taxidriver inget för mig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: