På Accropark med FBST.

Halloj.

Idag var jag tillbaka på Lida och höghöjdsbanan Accropark med Tilda och hennes gympakompisar. Det är verkligen helt galet, först tränade tjejerna i tre timmar därefter en snabb mellis på Värdhuset på Lida innan de gav sig upp högt upp bland trädkronorna i två timmar. Hur orkar de? Det måste helt enkelt vara för att de är gymnaster som har bästa fysiken. Nästa gång blir tredje gången gillt på Accropark då får jag nog allt dra på mig träningsbyxorna och ta mig upp i träden. Men vet ni jag har en plan nu kommer jag inte tillbaka förrän nästa år. Så jag kommer nog undan detta året annars får jag skylla på knäet som ska upp på operationsbordet nu på fredag.

På Accropark med FBST.

Gymnasterna i Tullinge GF bangar inte i första taget. Fast de i början var lite höjdrädda så försvann de känslorna snabbt efter första banan upp bland träden. Just idag minns jag och saknar alla de bus som jag hade med mina gympakompisar genom alla åren när jag höll på med gympan. Tack tjejer för att jag fick hänga med er idag. Heja Heja FBST i Tullinge GF. 

 Må så gott.

Kramis.

3 thoughts on “På Accropark med FBST.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: