Dags att göra lite tisdag.

Hej.

Från det ena till det andra – igår regnade det i stort sett hela dagen och idag skiner solen igen. Om en stund väntar besök på Huddinge sjukhus och första besöket med mig och min onda kropp. Kan det finnas någon annan förklaring till höften och knäet förutom de som hittats? Det misstänks möjligtvis någon reumatologisk sjukdom som läkare ska kika vidare på. Hoppas bara att de är trevliga och miljön känns okej annars har jag så svårt att ta till mig och tro på vad läkaren säger.

Längtar efter en runda med kameran.

Längtar efter en runda med kameran runt halsen i någon ny spännande miljö. Med kameran runt halsen finns tiden att stanna upp och se vad som sker just nu just här. Kanske finns det tid i eftermiddag för en liten sväng.

Dags att göra lite tisdag.
Ha det bäst.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: