Skaparverkstad med Tilda.

Godmorgon.

Ny vecka nya tag. Sitter med mitt morgonkaffe och klurar på livet. Tänker visar er de fina målningarna som vi skapade igår kväll Tilda och jag.

Måleristund.

Igår kväll hade vi inget för oss alls så Tilda tyckte vi skulle måla. Sagt och gjort. Fram med pysselduken och alla färglådor. Vi bestämde oss för att använda oss av tapeter att måla på för de är oftast stabilare och ger en bättre kvalité på mästerverken.

Är det någon bit som jag saknar ifrån förskolans värld så är det Ateljerista biten. De åren som jag jobbade som ateljerista var magiska så roliga och stimulerande. Barn behöver få utöva och uttrycka sig med alla sina språk. Därför är de estetiska bitarna i barn och vuxnas lärande och utveckling så viktiga.


Inte alls det vackraste målningen jag gjort med att få vara lite kreativ och busa är så befriande. Man får helt enkelt feeling.

 Puss.

2 thoughts on “Skaparverkstad med Tilda.

Add yours

  1. Åh vad synd att vi inte bor närmre varandra. Då hade vi kunnat måla ihop 🙂
    Ha en underbar dag, du också.
    Stor kram från mig
    Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: