Rött….jag som skulle bli brun.

Halloj Halloj.

 Idag är det inte min dag, det kände jag redan imorse när jag vaknade. Knäet stökade hela natten och ännu  värre när jag slog upp mina blå.

 Rött….jag som skulle bli brun.

Visst var det väl egentligen väntat att toningen som håller bara 6 tvättar som tur är inte skulle gå  min väg. Ända sedan jag färgade mitt hår har jag tyckt att det varit lite för mycket åt det röda. Så för att  testa innan jag går till min frisör Sanna tänkte jag bara prova tona håret lite åt det brunare hållet. Att toningen skulle vara brun går inte att ta miste på enligt beskrivningen. Suck!!! Vad less jag blir? Brunt? Visst kanske jag börjar se sämre men inte fasiken är håret  åt det bruna hållet? Snarare åt det ännu rödare  hållet. Vad säger ni är jag färgblind eller inte? Attans vad  jag ska tvätta håret nu i dagarna för Flamman känns inte alls som mitt smeknamn.

Inte alls min dag idag…..

När jag sedan började kika i mobilen imorse medan jag fortfarande låg  kvar i sängen fanns ett frågeformulär att fylla i från Södertälje sjukhus ortopedi dit jag blivit remitterad med mitt knä. Frågeformulär inför operation??? Frågetecknen var många kan jag lova. Visst kan jag tänka mig att det blir operation men enligt sköterskan så skulle det först bli besök hos läkaren på plats för att göra en bedömning av mina problem. För det andra så har det ännu inte ramlat in någon kallelse för när jag ska dit…..Vänta nu…till och med jag som inte jobbar inom sjukvården fattar att rutinerna på nya Södertälje sjukhus inte sitter som de ska. När jag sedan försökte ringa dem så var det redan fullt i bokningen för telefon samtal under dagen……Vad säger man? Att det inte alltid går skylla på sommarvikarier utan att rutinerna måste sitta när det handlar om människor.

Tänker sätta mig en stund ute i det vackra vädret innan det blir dags för att hämta hem Tilda från gympan.

Puss.

 

2 thoughts on “Rött….jag som skulle bli brun.

Add yours

  1. Jag tyckte inte det blev så rött??
    Svar: Ja helt klart,älskar allt som har med lime o mojito att göra 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: