Mys med finaste tjejen.

Halloj….

Åkte pendeltåg mot Solna och Mall of Scandinavia med Tilda. Tilda ville shoppa. På hennes shoppinglista stod återigen en bikini. Kraven på denna lilla bikini var många och så viktiga. Inte för små byxor, ingen trekantsbehå, behån får inte klämma åt och byxorna skulle vara i shortsmodell. Well well till slut hittades bikinin och det blev även lite toppar och fina vattenflaskor  i Tilda´s shoppingkassar.

Hittade tillbaka in på Lush.

Det var länge sedan jag eller vi var inne på LUSH och gick loss på badbomber, bubbellimpor och massagekakor. Men varje gång jag går in på LUSH går jag aldrig ut tomhänt. Är det något som jag fört över till barnen är det känslan för badbomber och bubbelbad. Inte så att vi badar varje vecka. Ibland går det månader mellan våra bad men när vi väl får feeling och badar så är det ett måste med badbomber eller bubbellimpor. Idag fick Tilda och jag en miniföreläsning om apelsinoljans fördelar och hur den utvinns av expediten. Fast jag tror att vi båda glömt vad det nu var vi fick lära vi var så exalterade över att dofta och välja vilka vi skulle köpa med oss hem.

Fika på Le Croissant.

Efter allt shoppande blev det en godfika på Le Croissant. På ett franskt café blev det såklart croissanter. Cafét är litet och charmigt och ger en känsla av att sitta utomlands,  kanske i Paris till och med och fika. Här finns ett litet staket med hänglås där man kan låsa fast sin vänskap eller kärlek med någon nära. Hänglås finns att köpa i kassan. Denna gången blev det inget lås för Tilda och mig men kanske en annan gång eller så gör vi det på riktigt en vacker dag i Paris.


Må så gott.
Puss.

3 thoughts on “Mys med finaste tjejen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: