Hokus Pokus.

Halli Hallo.

Nu äntligen är mina små grå borttrollade och till ärlighetens namn så såg faktiskt min frisör Sanna dem också. Det är inte så att jag tycker att det är fult med grått men det är bara så att jag inte alls är redo för dem ännu så – Hokus Pokus.

Hokus Pokus.

Tänka sig att det är så underbart att få ha lite egen tid. Så lyxigt att gå och rå om sig själv en stund och stunden efter känna sig så mycket gladare, finare och piggare. Sånt gillar jag. Gör inte ni också det?

Svåra val.

Vilken färg? Vilken nyans skulle jag välja? Så nära min egen som möjligt tycker jag skulle vara bäst och tryggast. Ett slag när jag tramsade till det var jag inne på gult men det fick räcka med knallgula naglar.

Gott med en kopp kaffe medan man väntar och läser skvallertidningarna.

Solen är framme.

Solen är framme och självklart så blev det en stund på altanen och i växthuset för att kolla till att allt sköter sig där inne. Har ni sett min stora vattenkanna som jag köpte ny förra sommaren? Den är helt borta. Så det blir allt till att köpa en ny idag om de har några på ICA Maxi i Flempan.


Må så gott.
Puss.

4 thoughts on “Hokus Pokus.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d