Slarvmajan har löst problemet.

Hej Hej.

Äntligen kom min nya solbrillor, som jag längtat efter dem. Slarvmajan lilla jag har ju nämligen slarvat bort solglasögonen igen. Förra året var jag duktig och kunde hålla reda på mina brillor ända tills nu då jag återigen tappade bort ett par glasögon. Så typiskt mig.

Nya brillor.

Jag kanske var tråkig som körde på precis samma brillor som jag tappade bort. Men varför inte köra på några som man gillar och jag vet att jag trivs med. Så fick det bli denna gången…ett par nya från Le Specs.

Måste tipsa er alla om BELLAS BLOGG & hennes tävling.
 
Bella har en fin och omväxlande blogg och så gillar hon Musse Pigg toppar precis som jag.
 
 
Kramis.

3 reaktioner till “Slarvmajan har löst problemet.

Lägg till

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: