Min stund på jorden just idag.

Hej.

Har ni haft en bra tisdag? Min tisdag gick i ett därför var min promis nu på kvällen på skön. Högsta volym på Laleh i lurarna, Laleh sjöng En stund på jorden för mig så fint. Jag tolkade ner det till min stund på jorden just idag. 

Längtar efter att få fota fina bilder igen.

Jag längtade ut i solen idag. I förmiddags var jag på APL besök på en förskola igen. Eleven var exemplarisk enligt handledaren, jag erkänner att jag inte väntat mig något annat heller. Farligt farligt för mig att besöka förskolor. Den lilla stunden jag få vara i barngrupperna hos barnen är så bäst. Jag tycker så mycket om förskolan. Förresten har jag berättat för er att efter två besök på förskolor har deras rektorer ringt upp mig och frågat om jag möjligtvis skulle vara intresserad av att komma in på en intervju. Visst är det roligt och jag blev glad såklart.

Frös om händerna.

Det var så skönt att ge sig ut en stund men så attans kallt om händerna. Lite trist för annars hade jag gått mycket längre. Men men jag fick fota en liten stund med telefonen.


Fryser fortfarande så nu måste jag värma upp mig med lite varmt gott the.


Tackar och bockar för att ni tog er tid att kika in hos mig.
Kramis.

One thought on “Min stund på jorden just idag.

Add yours

  1. Så skönt att ut och gå, ja det är synd det är fortsatt lite för kallt, men för varmt för att ha stickat på sig så svårt att veta helt hur man ska klä sig nu

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: