Bloggutmaning – Dag 26 "En blogg att hylla"

Hej.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 26 ”En blogg att hylla”.

Det är klart att det finns många fina bloggar att hylla men frågan är om tänker jag att jag inte ska hylla en blogg som verkligen inspirerar mig både som bloggar och som person. Så tänker jag i alla fall. Den blogg som jag följt längst och som jag inspirerats att inom många plan är Isabella Löwengrip eller Blondinbella. Enligt mig är hon fantastisk på så många plan hon visar att vi alla kan även om vi inte har fötts med en guldsked i munnen. Allt handlar om den egna drivkraften – hur mycket är vi villiga för att nå våra mål.

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.

Utmaningarnas tolkningar är:

 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Jag och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016
Tjingeling
Puss


One thought on “Bloggutmaning – Dag 26 "En blogg att hylla"

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: