Dansade vidare på baksidan istället.

Trallla la la laa.

Kan jag annat än sjunga glatt av lycka för vårt underbara väder idag? Efter alldeles för många timmar inne med både familjens tvätt och därefter en massa jobb var känslan nästan övermäktig när jag klev utanför dörren. Det var sjukt varmt🌞. Planen för mig att gå en PW och lyssna på musik och så blev det men bara en kortsväng.

Något kändes lite fel.

När jag möttes av min rena fina bil såg den lite eller inte annorlunda ut. Däcken såg inte jämna ut, nästan som om det ena bakdäcket skulle ha pyspunka. Promisen blev bara en kort sväng för däcket eller hjulet malde i skallen. Så jag vände hemåt igen. Mycket riktigt, jag såg en spricka i däcket. Suck!!! Vad jag har kört på? Faktiskt ingen aning alls inget vad jag vet om. Nu i alla fall ha Robert och Wille åkt iväg för att byta om till sommardäck på bilen. För vem vågar riskera att det bara säger poff på väg till jobbet? Inte jag i alla fall. Hoppas nu att de kan lösa däcken. Jag får nog bjuda på extra god middag som tack, eller en extra puss kanske också funkar.

Dansade vidare på baksidan istället.

Det var hur skönt som helst att få komma ut nästan ett lyckorus. Jag dansade runt i solen och bara njöt av att livet är ganska härligt trots allt. Bara få vara mig själv sjöng Laleh för mig. Idag var det bara the real jag som dansade runt i solen. Osminkat och med nytvättat hår som självtorkat fram alla mina lockar. Jisses vad lockig jag är när jag inte gör något åt håret alls. Ser också när håret få självtorka och bli lockigt att Wille och jag blir mer och mer lika vi har nästan samma hårfärg Wille och jag.

All kärlek till er alla Sötnosar💗.
 

2 thoughts on “Dansade vidare på baksidan istället.

Add yours

  1. Om man har spricka i däcken kan man anända punkteringsskum, det har vi använt på två av våra däck på olika bilar och det har fungerat hur bra som helst

  2. Underbart att du dansade lite i solen. Man blir lite smått tossig när vårsolen kommer och det börjar spritta i kroppen 😉 Fortsätt så 🙂
    Ha en bra start på veckan.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: