Bloggutmaning – Dag 25 "Jag vill förändra".

Hej.

Jag har hängt på utmaningen hos Sweetwords och Maxarna #maxword.

Min tolkning – Dag 25 ”Jag vill förändra”.

Jag vill förändra världen så alla krig tar slut och hela världen blev frid och fröjd, givetvis. Men jag får nog plocka ner utmaningen till min nivå. Så jag skulle vilja förändra mig själv att jag fick inspiration och att det följde sig naturligt för mig att jogga några gånger i veckan. Jag har lovat mig själv att verkligen ta tag i mina PW och jogg igen.

Lovar och svär på att börja min träning igen.

 

Utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena nedan och syftet vi tänkt är att man tolkar med videoklipp eller ett foto. Använd texten ovan och länka till oss & taggen, och berättar att ni är med, ska bli roligt att följa utvecklingen hos er & era utmaningar.
Detta är en del av Sweetwords och Maxarnas utmaning #maxword.


Utmaningarnas tolkningar är:

 • 01 – Berätta något speciellt om dig
 • 02 – Vad längtar du till 
 • 03 – Bästa artisten 
 • 04 – Jag som liten
 • 05 – Ett smultronställe 
 • 06 – Bäst på Netflix 
 • 07 – En konsert att minnas 
 • 08 – Bild på ett fint djur i din närhet 
 • 09 – Nämn en nostalgiserie 
 • 10 – Ett speciellt sommarminne?
 • 11 – Nämn ett lyckopiller för dig
 • 12 – Varför blev det blogg 
 • 13 – Vilken hårfärg har du trivts bäst i
 • 14 – Nämn en dålig egenskap
 • 15 – Bästa doften du vet 
 • 16 – Ett hett tips från dig.
 • 17 – Jag och en gammal vän
 • 18 – En oförglömlig resa
 • 19 – Favorit på gottebordet
 • 20 – En To do lista
 • 21 – Bästa köpet
 • 22 – Så fick du ditt namn
 • 23 – Favoritårstid
 • 24 – Något som inspirerar 
 • 25 – Jag vill förändra…
 • 26 – En blogg att hylla
 • 27 – Vad önskar du att du hade?
 • 28 – Snyggaste kändislistan
 • 29 – Ett gott recept
 • 30 – Fem dagliga rutiner
 • 31 – Nämn något från mars 2016
Tjingeling.
Puss.

2 thoughts on “Bloggutmaning – Dag 25 "Jag vill förändra".

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: