Avkoppling i Nacka.

Hej på er.

Är det fler än jag som tycker att nu får kylan gå hem och lägga sig tills nästa vinter? Jag är så less på kylan och toklängtar efter våren på riktigt nu. Visst jag älskar snö och vinter men nu har vi ju inte ens vinter så varför ska våren då vänta på att komma? Snälla kom nu våren – du sken ju så fint idag. Just när solen tittar fram och marken är näst intill bar men fylld av småsten längtar jag efter att gå runt i nya gympaskor.


Avkoppling i Nacka.

Fattar knappt att  jag står på benen fortfarande för jobbet tar så otroligt mycket av mig. Det är så makalöst roligt men jag känner verkligen att jag lägger ner precis allt jag har på dagtid till jobbet.
Så därför var det så extra skönt att landa på Nacka Forum någon timma innan Flempan hade matchstart i matchen mot Nacka. Extra kul när jag hade pengar kvar på mina presentkort från födelsedagen.

För min del blev det en ny smoothie på Naked Juice Bar med cashew nötter och banan bland annat. Super god blir betyget för mig. Det bästa var att jag höll mig mätt under hela matchen.

Elefanter i massor.

Jag har ända sedan jag jobbade på Föräldrakooperativet Vårsol inne i Vasastan tyckt om elefanter. När jag jobbade på Vårsol hade jag en kollega som då var med i en förening ” Rädda Elefanterna”.
Självklart så gick även jag med i många år. Vet inte vad som hände för nu på senare år är jag inte medlem längre om den föreningen fortfarande ens finns kvar.

Det var på Vårsol som mitt intresse för elefanterna föddes. Tiden på Vårsol var lärorik både för mig som då barnskötare och som människa. Jag lärde mig allt och lite till. Så vad tror ni hände när jag kom in på Indiska idag? Givetvis så hittade jag de nya kuddarna med elefanter på. Så med mig hem i en kasse följde en ny elefant kudde till Robert´s och mitt rum i grått. Fick även med mig elefant servetter hem.

Här finns kuddarna: HÄR.

 

Iskallt i Nacka Ishall.

Nacka Ishall är allt annat än skön. Iskall och sämre läktare med få rader och man kikar ut på isen genom plexiglaset. Hur som helst…så förlorade Flempan mot Nacka idag igen. Det sägs att det sägs att det går troll i matcherna mellan Nacka och Flempan. Så är det nog verkligen för idag var det inte alls Flempans dag.

God Natt.

Puss Puss.

One thought on “Avkoppling i Nacka.

Add yours

  1. Ja jag börjar bli lite less på vintern, Nu när jag suttit och kikat bland vårbilder för att ha till nya designen så vart det så påtagligt att det inte är vår, så vart nästan så jag fundera på att ha vinterbilder några veckor först, skratt

Kommentera

Up ↑

%d