Drömmarnas land på Zetas.

Hej.

Fast det kändes som det tog emot idag att åka iväg till Zeta´s Trädgård som var min plan så gjorde jag det. Orkade ingenting imorse fast jag lovade mig en toppen härlig ledig dag när jag har ledig dag och allt. Suck…kändes det som. Men men det hjälper inte att sura ihop sig. Bara att resa sig upp och göra så gott jag kan just idag.

Zetas.

 Zetas är verkligen finsmakarens trädgård. Här har jag gått många gånger och drömt om den den drömträdgården som min farmor delvis hade. Drömmarna har också landat i min eller vår drömträdgård där jag skulle kunna gå omkring och njuta och känna livet i mig.

Zetas finns även ett trädgårdscafe som bjuder på massvis med godsaker. Cafe´t är vintertid lite litet men när vädret tillåter används även trädgården som sittplatser till cafet´s gäster. Underbart i mina blåa ögon.

För min del blev det en latte på cafet och lite shopping i butiken. Mitt växthus står på baksidan och bara väntar på att jag ska ta det i bruk och leva ut mina drömmar fullt ut. Jag toklängtar verkligen.
Idag började jag förberedelserna inför vad som komma skall. Jag köpte med mig både fröer, nya handskar, såjord och lite lökar som ska planteras ut när de blommat över. Fullständig Lycka!!!

Dags att så och plantera…

Nu ska jag bara hitta en bra tid när jag kan börja sätta igång med mitt planterande men det få bli en annan dag. För nu blir det utvecklingssamtal med T i skolan och sedan skjutsa till gympan.

Måste rusa vidare.
Kramis.

One thought on “Drömmarnas land på Zetas.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: