Visste ni att det är Glöggens dag idag?

Halli Hallo!!!

Har ni haft en bra dag? Det har jag. En ganska fylld dag med bra saker känns det som. Jag var på ett fantastiskt möte vid lunch tid. Gick där ifrån med ett stort leende på läpparna.

Tomteverkstad med julmusik.

Tilda och jag hade en pysselstund vid köksbordet med ljus tända och julmusik. Det saknades bara glögg och pepparkakor men det får komma om senare till Gåsmamman. Ja jag saknar mitt Ateljerista jobb. Älskar att hålla på med kreativa saker. Avklippta toarullar, garn, sax, lim och blinkögon var det vi använde oss av. Våra tomtar blev urgulliga.

Glöggens dag idag.

Visste ni att det är Glöggens dag idag? Jag hade ingen aning alls om det. Lite tokigt eftersom jag är en av glöggens största fans.

Bild lånad av Expressen.se.

Jag vill mysa med alla som vill dela stunden med mig. 
Vilken tur att jag gick in på det berömda bolaget och fyllde på vårt skafferi efter mötet idag. Hittade tyvärr inte de sorterna som jag brukar välja, vill så gärna att glöggen ska ha en smak av choklad. Så i dag provar vi en ny sort. Lite spännande faktiskt.

Nu måste jag rusa till vardagsrummet – Gåsmamman börjar strax. Mitt kalender inlägg kommer imorgon erkänner att jag inte hunnit skriva klart det ännu. Ni orkar väl vänta tills imorgon.

Puss och Kram.

One thought on “Visste ni att det är Glöggens dag idag?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: