Fredag och inga måsten Fredagsfeeling..

Hej.

Fredag och inga måsten Fredagsfeeling.. Så himla skönt att få vakna så nästan för bra för att vara sant. Skjutsade ena sonen till tåget. Väl hemma igen satte jag lurarna i öronen och gick ut på en lång skön PW med Bingo & Katrins Relationspodd på. Det är så många av mina bekanta som rekommenderat den podden så idag fick jag premiär lyssna på dem. Jag småskrattade och smålog hela promisen. Det måste ju bara bli ett toppen betyg på dem från min sida. Har ni inte ännu hittat till Bingo & Katrin så hittar ni dem här. En riktigt mysig podd.

Vackra Uttransjön.

Tre bilder från samma plats, bara kameran som vinklats och fångat synfältet på olika sätt. Lite magi och speciellt hur en plats kan tolkas olika och en bilderna bli så olika. Vår fina Uttransjön.

Min tur idag.

Väl hemma var tanken att jag skulle fått klart Julkalender inlägget redan på förmiddagen och småfixat med Bloggen. Men jag hamnade i telefon med vänner som jag inte talat med på länge. En liten fågel viskade en så rolig nyhet att det väntas bebis. Tänk att jag blir lika glad någon berättar om att bebisar är på G. Det måste vara så att glädjen hos den som väntar smittar av sig även på mig. Så glad för din glada nyhet.

Mycket telefon blev det i förmiddags. Många bra samtal blev det men så kom det ett så där bra samtal när man bara vi skrika YES. Idag är det nog min tur äntligen. Det ska bli så spännande att se vad som blir konsekvenserna av det samtalet.

 Fredag och inga måsten Fredagsfeeling..

 Allt känns Amazing som Little Jinder sjunger så fint för mig medan jag sitter här och skriver. Tänk om det är nu som allting vänder. Tänk att denna fredagen är starten på resten av våra liv. Fredagsfeelingen är på, känslan av att inte behöva åka någonstans ikväll utan bara få mysa med barnen äta smågodis och kika på Idol med Tilda är bara bäst.

 Allt känns Amazing – Det är ju Fredag!!!

Puss.


Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: