Småfeber och småförkyld.

Halloj.

Jag är sugen att gå på Julmarknad när det börja skymma och gå omkring med en liten mugg med varmglögg. Självklart så hade det varit så mysigt med lite snö också. Helt enkelt är jag inne på att mysa jul. Funderar på att åka till Hågelby eller Zetas Julmarknad imorgon. Gamla Stan hade också varit mysigt men där vill jag så gärna att snö ligger vit på marken.

Lånad bild av Gamla Stans Julmarknad.

Småfeber och småförkyld.

Det blev en förkylning av mitt nysande och snorande i morse. Termometern visar också lite småfeber. Men med en alvedon i kroppen funkar det mesta. So lets go!!! Visst ser man på ögonen att de är glansiga. Busted – feberbusted kanske det kallas när till och med bilden avslöjar mig.

Det som göms i snö kommer fram i tö….

Mycket riktigt så är det. När all snön kom tog jag bort pumpan från entre´n men jag orkade inte plumsa runt huset upp i skogen till vår komposthög med pumpan utan lämnade den lite fint vid rabattkanten runt huset. Tji, fick jag när snön smälte bort och den halvruttna pumpan kom fram. Imorgon mina Fina, då kommer jag bära upp den till komposten. Promise.

  

Ikväll ska jag äta Popcorn och mysa hemma hos mig.
Hörs snart igen.
Puss.

  

Kommentera

Up ↑

%d