Glöm ej att leva.

Godmorgon.

Har ni sovit gott? Jag vet inte om jag kan säga att jag gjort det. Somnade nämligen i fåtöljen med datorn i knäet och filmen på. Var så trött att jag bara kröp över i sängen med både sminket kvar och oborstade tänder. Vilken tur att Robert är på klassresa med K5B i Prag annars hade jag nog blivit skickad till badrummet för tandborstning.


Fredagskväll.

Jag hade kanske inte en drömfredag på något plan. Datorkrånglet är halvlöst. Enc krypteringen är fortfarande kvar och förhoppningsvis kan Wille kanske få någon rätsida på det idag om han hinner. Om ni har några bra tips på hur man får bort .enc kryptering tar jag mer än gärna emot de tipsen. Regnet öste ner hela dagen igår. Blev helt genom blöt när jag sprang in på ICA.

Hela vägen upp till Sollentuna ösregnade det och köerna var inte att leka med. Tack för tipset GPS:en om att vägen via Bromma och Kista gick snabbare. Alltså dessa köer gör mig helt galen. Fattar inte hur de som köar i bilen både till och från sina arbeten orkar.

Match mellan Flempan och Sollentuna.

Det var en match som var ganska händelserik med många mål, skott och snygga räddningar av målisarna. Som målismamma tittar man lite extra på målvakterna. Sollentuna målisen var riktigt duktig. Flempan vann matchen med 4 – 3. Skönt att killarna fick vinna.

Fredagsmys.

Igår kväll fick det bli fredagsmys på läktaren. Tilda tog med sin IPAD så vi kunde kika på IDOL och äta smågodis på läktaren under matchen. Kanske inte som vi brukar men helt okej. I bilen hem sov Tilda som tagit med sig ena kudden, Marcel kollade på film och jag lyssnade på Svensk Pop på radion.Snorar och nyser.

Snorar och nyser så det står härliga till. Hoppas det är någon dum allergi som försvinner efter duschen för jag har inte alls lust med någon förkylning. För den delen så känner jag mig inte förkyld heller. Håller en tumme för allergin.

Mina Fina – Nu gör vi denna lördag till en bra dag.
 Puss💓

Kommentera

Up ↑

%d