Happy Friday.

Happy Friday.

Även idag blev det en sväng till stan. Fredagen bjöd på ännu ett givande möte. Nu är det bestämt att jag kommer ha en ny sysselsättning från och med måndag i 3 veckor framöver, alltid något i min nya riktning. Det ska bli så spännande och riktigt kul.

Morgonpromis genom mitt älskade Stockholm.

När man tar alldeles för många tåg tidigare in till stan på morgonen bara för att få promenera runt och sedan hinna ta en morgonkaffe på något charmigt cafe´ – då älskar man Stockholm. Vet ni jag älskar mitt Stockholm.

Vackra trappa – du gör mig så upprymd.

Vacker miljö på morgonfiket.
Hamnade på ett mycket vackert cafe i morse. Där jag drack min morgon latte i lugn och ro. Så himla skönt att kunna sitta ner i lugn och ro med en god latte och jobba undan lite mail och bloggjobb. Det handlar om att ladda mina batterier på bästa sätt under mina små pauser. Ta en kaffe på ett mysigt cafe är ett superbra batteri för mig. Cafe´Fåtöljen levererade….

Denna vackra krona skulle så gärna fått följa med mig hem …det gjorde den tyvärr inte.

Fredagens charmigaste bild.

Jag gick runt med mobilkameran i handen idag bara för att hitta vackra ting att fota. Hittade dessa charmiga brevlådor i Gamla Stan i hörnet på ett cafe. Tänk vad vacker bilden skulle varit om någon låtit bli att klottra ner husen. SUCK!!! Vad finns i känslan av att förstora för oss alla andra? Jag bara fattar inte grejen. Är det så att barnen saknar skapande och kreativitet i skolan och livet?

Nu måste jag koncentrera mig på IDOL och gratta mina fina vänner som fyller år idag.
Ha det bäst.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: