En riktigt bra torsdag…

Hej.

Har ni haft en bra torsdag? Min har varit riktigt bra än så länge. Åkte med Robert till stan idag istället för att åka kommunalt in till mitt möte. Hoppade av i Liljeholmen för att hinna fixa några små ärenden innan det var dag att bege sig mot Söder och mitt möte med Amanda.

En sväng i Liljeholmen.

Visst är det lite konstigt att vi associerar platser med tillfällen i livet. Liljeholmen för mig var förr stationen vi åkte från när vi bodde i Gröndal när William var liten. Nu är Liljeholmen för mig min hallux valgus operation som jag utförde i Liljeholmen. Varje gång jag kommer dit efter blir jag påmind om att jag borde gå upp på kliniken och klaga för min fot blev aldrig 100 % bra igen. Egentligen vet jag allt det där men är nog mest rädd för att de ska börja kreta i foten igen vilket jag inte orkar med. Förra gången var det en så seg rehabilitering som då aldrig blev riktigt bra igen. Suck!! Men men nu till det positiva med Liljeholmen är att de har en rad bra butiker och trevliga lunch och fika ställen vilket jag sätter högt på kartan.

Tok snyggt! 

Inne på Saint Tropez hittade jag så mycket fint. Jag kunde bara inte gå ur butiken utan att fått med mig både ett par skitsnygga kostym byxor i blågrått och en rosa blus. Annars så blev jag tok kär i denna dockans out fit.

Hösten är nog den årstiden det finns snyggast kläder i butikerna. Jag blir så shoppingsugen när hösten kommer. Önskar att Lotto gubben ringer på hemma hos mig i kväll redan.

Köpte med mig kaffe från Espresso House. 

Tiden var knapp och jag ville verkligen ta en promis över till Söder så det fick bli en kaffemugg från Espresso House i handen. Visst är det skönt att ha en del säkra kort i skjortärmen. Ett av mina är Espresso House som alltid levererar bäst cappucino till mig.

Blåsbron.

Eller Liljeholmsbron som den egentligen heter var ganska lugn idag. Vet inte hur många gånger jag gått där med barnvagn och både min och barnens mössor blåst av. Därför kallar vi dem blåsbron eller det var faktiskt Wille som tyckte det var häftigt att gå där uppe i blåsten när han var liten. Ännu en association – Blåsbron men Wille när mössorna blåste av.


Tanto och trädgårdsdrömmar.

En plats som jag verkligen tycker om är Tantolunden och alla dess kolonilotter. Där finns de mest magiska små trädgårdar jag vet. När jag jobbade i trakterna blev det många lunchraster på de små gränderna och även flera frukostpåsar som avnjöts på Tantoberget. Idag genade jag genom Tanto och kolonilotterna på väg till mötet. Världens bästa energibomb för mig.


Lunch med Hjärtat.

Efter mitt möte kände jag mig på toppen humör och glad i hela hjärtat. Jisses vad bra det kommer bli!!! Tack Amanda!!! Du är verkligen mästare på att få mig på gott humör och känna mig som en toppenpingla. Tog en promis till tunnelbanan och åkte ut till Roberts kontor. Vi gick till den Indiska restaurangen som nästa ligger vägg i vägg med LAC och mumsade.

Nu dags att hämta hem dottern och fixa middag. Innan det blir en stund med datajobb igen.
Ha det gott.
Puss.

2 thoughts on “En riktigt bra torsdag…

Add yours

  1. Visst är det underbart när det spritter i kroppen av glädje, egentligen inte över nåt särskilt utan att man bara mår så jäkla bra. I know the feeling.
    Önskar dig en likadan fredag och helg, fining.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: