Rose´kanske funkar….

Hej Sötnosar.

Hur mår ni idag? Jag är så sjukt trött idag. Imorse var vi uppe i Rimbo igen och hämtade hem Marcel. Äntligen är han hemma igen. Igår kväll fick jag en tankeställare – tänk om han skulle välja att gå på gymnasium på annan ort så att han måste bo borta i veckorna…Då skulle jag nog längta ihjäl mig, M må vara redo men det är definitivt inte hans mamma.

Rose´kanske funkar….

När man provat allt för att fylla på energinivån och inget funkar så provar jag det som sägs vara helt fel – alkoholhaltig dryck ett glas Rosé. Ja, vad gör man när jag inte orkar vara utmattad och trött hela dagen. Det är bara solen som fattas så skulle nog bubblet smakat ännu bättre, den kan inte ens jag försöka trolla fram tyvärr.

 Samma frisyr.

Dagen till ära kör vi samma Tilda och jag. Latheten slog till redan imorse så då fick även jag bli Pippi idag. Skönare frisyr får man leta efter i alla fall. Inget hår i ansiktet och allt är på sin plats. Dock så kan jag tycka att den inte passar för gamla tanter som mig men bakifrån ser vi trots allt ut som två små tjejer.

 Face Book tester??*?

Brukar ni också köra dem? Jag testar en hel del i brist på annat men publicerar långt ifrån alla. Men denna tyckte jag nog allt stämde överens ganska bra med hur jag är som lilla JAG.  Jag skriver helt klart under på denna om mig.

 Dags igen för mig att trolla i köket. Erkänner att jag inte har någon lust alls men ibland tar måstena över vilket jag inte alls gillar.
Ha det bäst.
Kramis. 

2 thoughts on “Rose´kanske funkar….

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: