Vad är det som händer?

Halloj eller Hej.

Hemkomna från vår lilla tripp till Gävle och Furuviksparken. Glad över att vi slapp ifrån regn vilket Gävleborna varit överösta med de flesta dagarna nu i sommar.

Furuviksparken.

Vi har haft det bra och parken var okej. Jag kanske låter negativ men det är jag inte alls däremot bortskämd med att varit på Kolmården för något år sedan som ”the one and only” tycker jag.
Furuvik har lite djur men de verkade ganska trötta och slöa. Tivoliparken var bäst, där fanns det som vi gillade bäst. Flera karuseller med drag i och nästan inga köer. Vi åkte  även någon flodbåt som gick runt en slinga men även där var det tunt med sevärdigheter. Mitt tips blir att köpa åkband för biljetterna är dyra och kostar oftast 3 stycken per attraktion.


Dagens bästa.

Helt klart lunchrestaurangen  Havskrog Furuviksbrygga som låg lite utanför området. Varmt, skönt lugnt och riktigt gott och trevlig miljö.


 Vad är det som händer?

Först läser jag om nya attacker i Nice och känner bara en avsky. Den onda världen kan aldrig få segra så fel kan inte vår ända värld tillåtas bli. Finns inga ord som räcker till åt något håll här inte ingen avsky är nog och inget medlidande med de närmast sörjande är nog. Samtidigt som jag tänker att det är inte bara de som kände någon som blev drabbade. Hela vår fina underbara värld blir drabbad när någon klampar på och förstör så oerhört mycket för oss som fortfarande tror och hoppas på en värld för oss alla gul som grön, rund eller smal. En för alla alla för en.

Som om detta inte vore nog?

”Kvinna attackerad med kniv utanför sitt hem – svårt skadad” läste jag på Aftonbladet när vi satt i bilen hem. Två minuter senare läser jag Tumba och strax därpå läser jag Uttran bara någon gata ifrån oss. Alltså hur är folk funtade? Arg och osams får man bli. Att tycka olika är en del av livet men att attackera någon med kniv och hammare, då har man verkligen gått över gränsen en sista gång. Hoppas verkligen att kvinnan klarar livet och kan få ett fortsatt gott liv utan några större men.
Känner mig så tom av allt elände som sker.

 

Skickar många kramar till er alla i kväll.

 Puss.

3 thoughts on “Vad är det som händer?

Add yours

  1. Ja ussch otäckt med allt som händer, man fattar inte =(. Men mysigt med Furuvik, längtar tills vi ska till Skansen på ons =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: