Vi såg en smitare.

Hej på er alla Fredagsfirare.

Imorse klev jag upp med tuppen för att vara redan före kl:8 hos Malin och fixa nya naglar. Det var alldeles för tidigt för mig kan jag säga. Väl hos Malin Beautilicious fick jag en god kopp kaffe så jag vaknade till liv. Igår kväll hade jag sådan vånda för jag inte hade någon plan för mina naglar men de blev fina i alla fall. Alltid lika nöjd när jag går därifrån.


Så här fina blev naglarna.

Hockeyfixardag med Marcel.
Hem och hämtade upp Marcel så vi kunde åka vidare och köpa nya skridskor. Helt galet att köpa skridskor mitt i juli månad. Kommer aldrig lära mig acceptera att man håller på med hockey på sommaren. För mig är hockey en vintersport och kommer nog alltid vara.
Hockeymonkey är så bra och hjälpsamma när det handlar om hockey. Marre provade och testade till slut hittade han sina nya skidskor som inte ens ser ut som målisskridskor för de saknar den vita båten som de flesta målisskridskor har.

Vidare mot Hockeyverkstaden för att lästa ut skridskorna vilket oftast behövs när Marre har så stora knölar på fötterna. Förhoppningsvis slipper han köttsår i år som han nästan alltid råkar ut för varje uppstart.

Under tiden skridskorna fick sin behandling gick vi och tog en fika. Vi satt ute i solen och fikade bara vi två. Det händer inte så ofta längre kan jag säga.

Vi såg en smitare.

Bara för att man arbetar med trädgårdskötsel eller annan markservice så har man väl ett ansvar för omgivningen eller? När vi kom och gick på trottoaren höll en man på med att köra trimmer längs vägkanten. Rätt som det var hör jag ett krass och Marre får kottar på benen. En bilglasruta bara sprack och föll isär ner på gatan. Hallo!!! Det var nog du mannen som sprätte iväg även en kotte på rutan så den sprack. Tror ni att han lämnade någon lapp eller så? Självklart inte för när vi gick förbi fanns ingen lapp och mannen höll på lite länge ner längs husen.

Så gör man inte!!! Lärde inte dina föräldrar något?

Hörs snart igen.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d