Pillat.

Hej.

Jag gillar att pilla på saker, vet inte all varför. Sandkorn i håret ska pillas bort likaså hårstrån som fastnat på kläder eller vad det nu kan vara. Så därför var det ju en guldstund för mig när Tildas alla småflätor skulle petas bort.

Guldstund.

14 små små flätor fick jag pilla bort med hjälp av en blyertspenna för annars fanns det ingen chans att få tag i de små krokarna med mina klor. En Guldstund för en piller Fia som jag. Men jisses vad frisigt och äckligt håret blev. I flätorna låg fortfarande hårkrämen som fläterskan använde kvar fast håret och flätorna är tvättade nästan dagligen.

  
DAGENS. 

Det får bli några dagens när dagen innehöll lite av varje. 

DAGENS TILL MIG:

Dagens borde stå nattens för igår natt gjorde jag slag i saken och köpte mig eller oss ett växthus. Valde ett mindre från Bauhaus för tanken är att det ska få plats på samma plats som lekstugan har idag. Jag är förväntansfull och hoppas att det blir bra.

DAGENS SKÖNASTE:

Att sitta på bryggan med vinden i ryggen och titta på T när hon badade.

DAGENS DUMMASTE:

Borde kunna bli min allergi men är ju som den är jag har ju gjort allt jag kan för att den ska lugna sig. Men höjden av dumhet blir….hur kan jag åka till havet och inte använda solkräm i ansiktet? Givetvis blir det pannkaka eller en blodröd fotboll längst upp på lilla mig. Skärpning lilla Pinglan.

DAGENS SUCK:

Alltså hur snabbt kan det gå? Hur snabbt växer de? Alla kläder han köper funkar typ några veckor. Inte för att skridskorna är för små utan för att tajmingen är så fel. Marre skulle checka av sin utrustning och fixa med klubbor och allt de gör hockeymålisar idag innan han åker på läger på söndag. Vad blir resultatet? Skridskorna alldeles för små plus att en rem till benskydden var lite trasig. SUCK!!! Tur att Marre har en farmor som kan trolla med symaskinen och fixade skyddet på två röda. Tack Barbro. Däremot blir det en tur till hockeybutiken imorgon för att fixa nya skridskor därefter blir det säkert besök på hockeyverkstaden för utlästning. Jippi!!! Som om inte hela fredagen är full med TO DO saker.

DAGENS HUVUDBRY:

Imorgon bitti är det dags för mig att åka till Malin Beautilicious för att fixa nya naglar igen. De flesta gånger jag ska fixa nya har jag en plan för hur jag vill att de ska se ut men idag är det helt blankt. Jag har ingen aning. Ska ta ett varv till igenom på alla nagelsidor jag följer.

DAGENS TANKE:

Många av mina tankar handlar om hälsa och friskvård. Välbefinnande helt enkelt. Vad säger mina värderade riktningar i livet? Hittade denna bilden och den stämmer, skönt att se att jag har en bit kvar innan jag hittat mig igen.


DAGENS GLÖM INTE:

GLÖM EJ BORT ATT RÖSTA PÅ LILLA MIG.

Snart är röstningen slut  – Jag kan vinna Veckans Blogg.
Så rösta gärna på mig HÄR.

Tackar för alla röster som jag redan fått.

Nu säger jag …..

Puss.

3 thoughts on “Pillat.

Add yours

 1. Oj brukar du ha så långa, dem skulle jag bryta direkt =D, samt hehe vilket pill med håret och sandkornen =D

 2. Så fräckt gjort med håret 🙂

  Du vann röstningen i min Veckans blogg, grattis <3

  Svar: Ja samma här 🙁 Nej det är verkligen inget att leka med. Och har man ej gått genom det så förstår man oftast inte vad det handlar om..
  Jag lovar att vara rädd om dig! Samma till dig!!
  Samtidigt som det känns tråkigt att du känner igen dig i det jag skrev så känns det ändå skönt att veta att jag inte är ensam i denna kamp.
  Åhja vi kommer komma ut som helt andra människor som värdesätter det som verkligen är värt att värdesätta m.m. 🙂

 3. Svar: Ja de är jätte viktiga för mig! Ja känslan är svår att förklara då rutiner är viktiga för mig. Och enligt mig så var det min och A:ets egna rutin, tillsammans, bara vi två <3

Kommentera

Up ↑

%d