Det blev en dag på stranden.

Hej Hej.

Idag ringde väckarklockan för mig. Tilda och jag hade planerat åka till Farstanäs Havsbad och bada och så blev det. Vad har ni haft för er idag? Kan tänka mig att många sitter och sörplar på sina bubbelglas och njuter av det underbara sommarvädret. Det gör ni rätt i njut och unna er av allt vad sommar heter för snart sitter vi inne igen under filtarna i gosebyxor med raggisar på fötterna och fryser rumporna av oss. Tacka vet jag sol och värme.


Det blev en dag på stranden.

Precis vad jag behövde, ligga och lata mig på filten och lyssna på havet. Lite tråkigt trots allt att det var så blåsigt vilket självklart resulterade i att jag som inte tål gräs blev dunder allergisk. Precis samma som när vi var i Bahia Feliz. Fast jag tagit alldeles för mycket medicin vill den inte hjälpa mig riktigt. Det får bli dagens SUCK. Men jag är ändå så glad att vi åkte och njöt medans det varade. Nästa gång lägger vi oss i sanden i stället för på gräset. Det kanske funkar bättre.

FarstaNäs Havsbad.

Vilken underbar plats eller campingplats med havsbad. FarstaNäs har allt som hör en camping till. Jag måste erkänna att både T och jag blev sugna på att ha en egen husvagn. När jag var liten eller så säger man ju inte utan att jag är uppvuxen med husvagn. Så det var kanske en nostalgi feeling jag fick. Jag har så många minnen från alla år på Öland.

T och jag fikade, åt lunch, myste spelade spel, läste och Tilda badade medan jag fegade på bryggan.

Modiga Tilda vågade hoppa från våning 2 i hopptornet. Det hade jag aldrig vågat för jag är ju en fegis när det handlar om vatten.

Nu tänker jag bänka mig framför tv:n med lite gott thé, Kanske blir det fotbollsmatchen mellan Tyskland och Frankrike.

Tjingeling..

Puss.

2 thoughts on “Det blev en dag på stranden.

Add yours

  1. Så sant man ska njuta av värmen, idag klagade visa på att det blåste kallt här, men vaddå det var ju S O L

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: