Segerfikar, golfvagnar och tonårskillar.

Tja Tja Bloggisar.

Jag har en hänga i trädgården och fixar dag idag. Så välbehövlig både för mig och vår trädgård som behöver sin omsorg. Det tar bara så mycket tid att det känns som jag aldrig hinner ifatt.

Segerfikar.
 
Igår skrev jag att jag blivit nominerad som Veckans Blogg hos Misstossequeen. Den tävlingen kan ni som inte har och vill rösta på mig fortfarande göra HÄR. Idag vann jag dragningen hos Catarinas lottning om Veckans Blogg. Det går bra nu…Skämt och sido jag blev så himla glad. Jag är verkligen inte född med tur i spel eller lotterier och brukar aldrig vinna. Tack snälla Catarina.


Golfvagn, barnvagn eller dockvagn?

Nästan lite komiskt med golfvagn kan jag tycka. Som jag redan berättat har familjens killar blivit golfnördar av högsta rang. All ledig tid eller alla lösa småpengar som dyker upp i gömmorna ska användas till golfprylar. Jag minns om jag inte har fel vilket liv det var på min kära make när jag som erkänner mig som barnvagnstokig köpte alldeles för många barnvagnar hela tiden. När Tilda som kom sist köpte jag dockvagnar hur många som helst. Tilda var aldrig lika galen som jag men fina vagnar det hade eller har hon. De vagnarna gnälldes det också om att de tog upp hela garaget så mycket att R till och med slarvade bort den nyaste och finaste som var full med dockor i. Eller var det så att han kastade den på återvinningen? Det svaret kommer jag nog aldrig få tyvärr som att R inte minns.

Tänk om jag skulle slarva bort deras nyaste golfvagn….då skulle jag nog få springa för kung och fosterland till golfbutiken och köpa en ny. Nu förtiden belamras garaget med träningsbänkar, hockeytrunkar och golfbagar. Inträngda och nästan parkerade på varandra står de cyklar vi använder.

Golfvagnar och tonårskillar.

När jag körde ner Marcel och hans kompis till golfbanan var det inte annat än att jag smålog för mig själv. Först innan vi kunde åka hemifrån skulle nya vagnen byggas ihop och bagen få prov sitta i vagnen. I bilen pratades om vagnar, bagar, golflivet och lite semester. När jag släppt av killarna och svängde runt bilen såg jag dem står där och fixa med sina vagnar och bagar. Konstigt nog fick jag en syn där jag såg dem står där och meka med sina barn och barnvagnar. Tänk att även de kanske är där om 10 kanske. Vem vet. Tryggt i alla fall att se dem ta hand om sina prylar med omsorg – då vet jag som farmor att  barnbarnet kommer att ha det bra.


Nästa vecka blir det lite mera i sin vanliga ordning då Marcel åker på hockeyläger. Får jag välja mellan hockey och golf blir svaret hockey såklart. Men om jag ska välja mellan hockey och gympa så vet ni redan svaret.

Nu väntar gräsklipparen på mig igen och kaffekopp nummer 4 idag är redan uppdrucken.

Ha en fin fin sommarkväll.

Puss.

 

2 thoughts on “Segerfikar, golfvagnar och tonårskillar.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: