Herre Gud,du har ju nya springskor så spring då Kamilla!!!

Hej.

Inte varken tiden eller orken fanns för att ge mig ut i skogen och spåret och testa mina nya springskor idag. Men när middagen var uppäten kände jag mig så tvungen att gå ut och springa.
– Herre Gud, du har ju nya springskor så spring då Kamilla, vad är problemet? Tills slut fick jag Tilda med mig ut, hon på pennyboard och jag i mina nya skor runt runt i området. Med Tilda som tränare blev det intervall springning snabbast jag kunde. Snart är jag nog redo för tävlingen mot R.

Sköna nya skor…

Att köpa springskor eller löparskor är inte alls så lätt som jag trodde. Man tar väl de snyggaste från löparhyllan på damsidan. Så var det inte alls. Hur springer jag? Hur långt och snabbt? Vad är målet med min löpning? Frågorna var många, till slut hittade jag min modell. Valde svarta skor vilket jag själv tycker var oväntat, brukar tycka att springskor ska vara lite coola. Coola är de inte men riktigt snygga tycker jag allt att de är.

Jag önskar er alla en fin kväll.
Kramis. 

Glöm EJ.
 
Jag är nominerad till Veckans Blogg hos Misstossequeen.
Så ni som gillar mig får gärna rösta på mig. Klicka in HÄR och rösta.

 

One thought on “Herre Gud,du har ju nya springskor så spring då Kamilla!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: