Jag kommer nog missa mina favoriter i år.

Hej.

Kan det verkligen bli sant? Att jag kommer att missa när mina favoritblommor i trädgården blommor medan vi är på semester. Våra pioner har äntligen så sakta börjat slå ut och imorgon åker vi vidare mot flyg och soligare breddgrader. Det ser ut som att jag kommer missa pionerna i år, vilken dålig tajming från min sida.

Jag kommer nog missa mina favoriter i år.

Man kan ju inte få allt, jag vet men pionerna är ju liksom mina älsklingar. Tänker gå ut och vattna dem lite extra idag så de kanske står i fullblom imorgon när jag vaknar. Jag fick i alla fall njuta av årets första en stund och föreviga stunden på bild. Vacker vackrare Pioner.


Dagens lilla JAG.

Det var mycket varmare ute än vad jag trodde. Att sätta sig i en varmbil med långbyxor och kavaj var på gränsen även för en frysråtta som mig.


Där rök det superlånga.

Idag rök Tildas super duperlånga hår. Hon har velat av och till länge nu om hon skulle behålla sitt super långa hår eller korta av det en bit. Hos vår frisör Sanna på Vårsta Klipperi klippte hon av det idag. Så skönt att Tilda blev så nöjd och känner sig fin. Nu har ju inte Tilda kort hår trots att hon klippte av runt 15 cm. Jag tycker att Lilla ser mycket vuxnare ut i nya frisyren. Världens finaste tjej.


Testing Testing.

Åkte iväg på en fixa runda innan vi sticker till solen på torsdag morgon. Hoppade över det obligatoriska shoppingkaffet och valde en frappino på yoghurt istället med jordgubb och rabarber vilken var så god.

Men nu väl hemma igen skriker kaffetarmen efter gott kaffe. Så självklart måste jag ge mig själv 
 lite kaffe så jag orkar hela dagen.
Puss.

One thought on “Jag kommer nog missa mina favoriter i år.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: