"Var inte rädd för dina egna drömmar"

Hej på er.

Hur mår ni? Har ni gått på ledighet ännu? Jag har kommit in i en lunk där allt går såå långsamt på morgonen, skyller på att de små har sommarlov och inte behöver väckas längre. Igår tog jag en paus från datorn. Jag hade liksom ingenting att komma med. Min söndag bestod av städning och småfix i snigelfart med tusen pauser inte alls som i mitt gamla jag dör allt gick 110 och ibland ännu snabbare.

Hur som helst så började jag att läsa min nya bok Ångra inget. Bara efter ett par sidor fick jag en sådan lust och ett pirr i kroppen att nu jäklar känslan ni vet kom. Det ska bli så spännande att fortsätta ikväll igen. Gårdagskvällens bästa citat från boken får bli.

Alla har vi olika drömmar och mål i våra liv. Jag har mina och du har dina så enkelt. Vi drömmer om allt mellan himmel och jord. Första uppgiften i boken ”87 åringen” går ut på att möta våra våra drömmar och ställa oss frågan skulle 87åringen ångrat de val jag tänker göra? Gör då tvärtom. För vem vill sitta i gungstolen och ångra sina drömmar som 87åring för att vi inte vågade? Allt handlar om att lyssna till sitt hjärta för att leva sitt liv på sitt bästa sätt för att slippa ångra sig på grund av feghet. Visst låter det enkelt! Men attans så svårt. Jag ångrar idag att jag inte vågade igår. Men men det går kanske flera tåg, vem vet.

Årets första smultron.

Jag har varit ute en sväng i trädgården och fixat . Årets första smultron har äntligen mognat, det var på tiden. Nu är det sommar på riktigt när jag kan sätta mig vid våra plantor och plocka bär.

Dags att stänga mina blå en liten stund.

Ses snart igen.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: