Pannkakslunch ala Wille.

Hej.

Mina fina Bloggisar, idag är mitt fejs som vanligt igen. Så skönt kan jag lova. Tror att jag kan kommit på vad det var som ställde till att igår. Jag skulle nämligen fortsätta med att vattna ut antimossa i gräsmattan och denna gången körde jag utan handskar vilket jag hade förra gången. I min värld så måste det varit det som spökade till allt.

Morgonpromis.

Vaknade pigg och alert. Så jag kände att nu efter 3 veckor med skoskav och hemska skor få allt mina fötter hoppa i gräsklipparskorna på riktigt så att jag kunde ut och gå. Med Wistam&Wahlgren i lurarna var det precis vad jag behövde starta dagen med. Idag är det lite kallare hos mig. Dagens erkännande, jag frös lite i bara tshirt när jag gick i början.

Bästa av allt – det funkade med skor på fötterna och hällen uppe.

Pannkakslunch ala Wille.

Jag hade nästan glömt bort att William oftast brukar steka pannkakor till lunch på onsdagar då han börjar sent i skolan. Helt underbart att sitta ute i solen och mumsa glass och pannkakor.
Tack bästa Wille. 

Dags att reda ut vilken dag och tid som Aleris Sjukgymnasten tänkt jag ska komma för nu har det på mindre än 1 timme ramlat in 3 påminnelser om både torsdag, fredag och 3 olika tider.

Ha det gott.
Kram Kamilla  

One thought on “Pannkakslunch ala Wille.

Add yours

  1. Men oh så mysigt ni har det, pannkaksfrulle, gött. Ajaja för skoskav, det får jag ALLLTIID, gör så ont

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: