Hur är det möjligt?

Hej igen.

Hur är det möjligt? Efter någon timma ute i trädgården började det plötsligt klia och hetta i ansiktet. Första tanken var att jag kanske blivit lite röd efter timmen ute i solen när jag satt och lyssnade på P3 Dokumetär. Men när jag kom in och såg mig i spegeln såg verkligheten annorlunda ut. Utslag i hela fejset. Allergisk reaktion för vad? Stressreaktion för vad?  Solchock? Nu får det väl snart sluta med allt knas med mig hela tiden. Så här kan jag ju inte gå omkring imorgon. Jädrar vad smink jag kommer att behöva om det inte försvinner om jag ens kan sminka mig utan att få ännu värre klåda.


Skogshuggare med trädgårdsdrömmar.

Det är inte bara jag här hemma som tänker och drömmer trädgård, inredning och design även Marcel gör det. Nu har vi många tankar och drömmar om hur vi ska förvandla vår baksida till en perfekt trädgård i olika prisklasser. R och jag har också tänkt och drömt många gånger men stannat vid att vi inte kan få runt en grävare runt huset för att gräva. Att bara lyfta en grävmaskin över huset kostar alldeles för mycket pengar för ingenting alls kom vi fram till. Men om Lotto gubben knackar på lämnar ett kuvert med många sedlar i så kanske vi gör slag i saken.

Just nu har vi små planeringstankar och gör vad vi kan för att få till trädgården bättre. Extra kul för mig när Marre har lite samma intresse som mig. Han kanske blir arkitekt som han haft med i tankarna vid sidan av hockeyproffs i hela tiden.


Eurovision…kollar ni?

Jag har halvkikat men tycker inte att någon låt är bra alls. Ska det bli så att Sverige vinner i år igen? Hittills, vad jag hört så röstar jag på Frans och Sverige. Vad tycker och tänker ni?

Sov Gott.

Kramis.

2 thoughts on “Hur är det möjligt?

Add yours

  1. Himmel och pannkaka…hur kunde det bli så? Det får du kolla upp.
    Jag kollar Eurovision. Mina topp fyra är Belgien, Ryssland, Frankrike och Sverige.
    Ha en bra dag, Kamilla.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d