All kärlek till er alla.

Hej Hopp.

Hur mår ni idag? Idag är jag lite piggare än vad jag varit de andra dagarna i veckan då jag både haft ont och toksovit på dagarna.

Torsdag betyder fysioterapi på Stressmottagningen för mig. Idag jobbade vi med vakna eller komma igång och somna eller urladdning. Jag ljuger inte om jag säger att jag tror att minst hälften av oss somnade till på riktigt (en av dem är jag). Vår fysioterapeut Heli är så underbar, vi är nog alla lite kära i henne.

Mysfrukost.

Ett måste för mig varje gång jag är på Stressmottagningen är att stanna till på Espresso House och fika eller äta frukost. Idag blev det en mysig och god frukost innan det var dags att gå till mottagningen. Egentid när den är som bäst.


Hav av vår.

Igår när Tilda tränade gick jag på en promenad runt i Tullinge för att leta vårblommor. Jag hittade en hel del som växte inne i trädgårdarna, vilka var för svåra att fota. Jag kunde inte bara klampa in någon annans trädgård för att fotografera deras blommor. Till slut fann jag detta hav som jag tog bild på genom deras grind. Kom på när jag gått där ifrån att grinden kanske var larmad…tänk om larmet gått när jag tog i deras grind…..Alla dessa tänk om….men det ljöd inget larm som tur var.


All kärlek till er alla.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: