Bättre sent än aldrig.

Hej.

Hur mår ni idag? Idag hade jag tid för psykoterapi på Stressmottagningen. Trots att det var ett bra samtal och vi skapade en bra plan för min rehabilitering så har jag varit helt slut efteråt. Känns jobbigt med alla möten som komma skall. Ovissheten om hur allt ska bli är inte rolig kan jag lova.

Bättre sent än aldrig.

Nu är hela familjen samlad igen, Marcel och Robert är hemma från Riga. Skönt. Fast Marre drog iväg med sina kompisar så fort han kunde. Nu har flera av Marcels vänner fått moped så nu åker de moppe. Det känns lite skönt att han inte fyller 15 förrän i augusti, för då kanske han kan lära sig lite trafikvett och tagga ner moppetänket lite.

Påskäggen är gömda och hittade, bättre sent än aldrig. Så fick det bli i år när familjen var ute lite överallt i världen.

 Sov gott. Vi hörs imorgon.
Kram.

One thought on “Bättre sent än aldrig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d