Nya naglar.

Hej Hej.

Ingen sovmorgon idag inte för idag var det dags igen för nya naglar hos Monika på Monikas fashion nails and beauty.
Idag stod det helt stilla vad gäller nagel design tydligen så har den sidan av mig tagit semester.

Lila. 

Lila är en färg som jag tycker är fin men aldrig tyckt passat på mina naglar och det är några naglar nu när jag haft naglar sedan 2008. Idag finns 2 olika nyanser av lila dock blandat med rosa och orange på naglarna. Spännande att se hur det kommer kännas. Hittills så gillar jag dem super mycket.

Tilda följde med idag och har redan bestämt hur naglarna ska dekoreras i augusti.
Kan ni gissa vilken av dessa designer hon bestämt?


Well well. 
Nu väntar vi på mor och far som är på väg hem till oss över helgen.
Kram på er.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: