Böckernas förtrollade värld.

Tja Tja.

Det regnar här i Uttran idag…. Inte så himla kul med andra ord.

Små fix.

En regnig dag som denna passade utmärkt till att åka till centrum för att fylla på vinhyllan och en sväng in på biblan.
Tilda var lässugen och hittade några böcker och sedan lunchen har hon myst in sig i sängen med nya böckerna. Minns att jag också kunde göra så när jag jag liten, bara stänga av allt och gå in i böckernas förtrollade värld.


Vinhyllans nya kompisar.

Nya vinerna lät mycket goda och innehöll inte så mycket körsbär eller inga körsbär. När det gäller vin vill jag helst inte ha några med körsbär. Jag tycker att de känns så mycket att göra eget hemma vin från 70talet när mamma skulle prova. Doften är den samma jäst med bär….

 Blommorna.

I min lilla lilla värld av blommor …kan jag alltid var mig själv.
Så tråkigt att regnet redan tagit de flesta av mina vita pioner. De fick ju stanna så liten stund.
Suck…

Antagen. 

Antagningsbeskedet till mina eventuella kurser kom idag. Antagen till allt utom en liten kurs.
 Nu återstår bara att välja vad och om jag ska läsa någon av dem. 
 Alltid lika kul att bli antagen.

Nej mina fina nu är det dags att trolla fram god middag.
Må så gott. 
Kramis.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: