Ta dagen lite som den kommer.

Hej Lördagsfirare.

Äntligen kom fredagskvällen. Jag kan inte sticka under stolen med att jag inte längtat efter fredagskvällen i slutet av veckan. Visst är det kul när det är mycket på G och som händer men att bara få andas är viktigt för mig.

Tacofredag.

Självklart blev det tacofredag som det ofta blir om Marcel och Tilda får välja.
Tyvärr så måste jag glömt gräddfilen på bandet i matbutiken för jag vet att köpte en, vilket även kvittot säger. Men det gick bra även utan gräddfilen som tur var.

Lördagens göra lista.

Vädret ser härligt ut så egentligen borde det bli trädgårdsfix. Men först blir det skjutsa till hockeyträning. Förhoppningsvis kan Tilda och jag mysa lite medan Marcel tränar.
Det blir att ta dagen lite som den kommer.

Wille kommer hem från sin klassresa idag. Ska bli skönt att få hem honom igen Vad jag hört och sett så har de haft det bra tillsammans. Framför allt är det skönt att de verkar haft en mycket lugnare klassresa än vad klasserna hade på min tid…..

Håll utkik så kommer vi höras snart igen….
Puss Puss.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: