Kärt återseende.

Hej.

Hejar ni på Måns?


Mina mellovänner har tröttnat redan efter Sveriges framträdande. Kan faktiskt hålla med om att Eurovision är alldeles för långt. Det är typ kul att se Sveriges framträdande och röstningen om Sverige ligger bra till. Vad tror ni, har Sverige någon chans? Eller blir det seger som flera sidor tror?
Jag tror på top 3 men jag hoppas på seger så klart.

Kärt återseende.

Medan Marcel och Flempan gänget svettades åkte Tilda och jag till konditori Lyran.
På Lyran hängde jag med båda killarna under mina föräldraledigheter. Å, visst var det lika vackert och gott som förr. Tilda tyckte allt liknade Titanic kanske för att den filmen ligger högt på hennes topp 5 lista på filmer. Jag blev så glad i hjärtat när det mesta var sig likt. Det är något speciellt att återkomma till platser som tidigare betytt något för oss. Tror bestämt att det kallas nostalgi.

Husfixardagar.

Min duktiga familj som även de kommit in i husfixartiden. Tur för oss att våra barn är så hjälpsamma.
Snart så kommer huset vara fint igen. Då hoppas jag att solen skiner så vi kan fira våra hus som fått en uppryckning.

Kramis!!!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: