Hälsning från mig.

Godkväll.

Här kommer en liten Hej hälsning från mig.
Nu har jag jobbat i några dagar mitt i allt det sjuka hemma hos mig.
Wille är feberfri men svag och trött fortfarande. Liten har sin höga feber ännu.

Hela dagarna hänger stor och liten till i vår stora säng framför tv och med datorer med filmer på.
Skönt är det väl att vädret inte är toppen roligt när vi har sjukstuga.

Hur mår ni?

Jag är så hiskligt trött. Dessa dagarna har varit så intensiva på jobbet. Gårdagen var bara en halvdag för mig på grund av vabb på förmiddagen. Eller halvdag kanske men med 4 timmar övertid i form av olika möten. Det ska bli skönt med ledig dag imorgon. För jag behöver sova igen mina förlorade timmar från igår.

Hoppas att ni får en sköna lediga dagar.

Kramis.

En reaktion till “Hälsning från mig.

Lägg till

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: